Un bărbat din Dumbrăveni și-a ucis mama în bătaie FOTO

AcasăSuceavaDumbraveniUn bărbat din Dumbrăveni și-a ucis mama în bătaie FOTO

Un bărbat din Dumbrăveni și-a ucis mama în bătaie

La data de 04 decembrie, ora 14.40, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112, de un bărbat că, pe raza localității Dumbrăveni, a găsit o persoană decedată în locuință.

Apelantul, lucrează ca șofer la societatea administrată de un bărbat de 36 de ani din Dumbrăveni și s-a deplasat la locuința acestuia, în data de 04 decembrie, întrucât nu răspundea la telefon, ocazie cu care a găsit poarta de accces în curtea imobilului închisă, iar pe bărbat în locuință.

La fața locului, respectiv imobilul din comuna Dumbrăveni, sat Dumbrăveni, s-a deplasat un echipaj din cadrul Poliției orașului Salcea, care l-a identificat pe proprietarul locuinței, bărbatul de 36 ani, în stare de ebrietate, incoerent.

În camera de zi a imobilului, a fost găsită mama acestuia în vârstă de 69 ani, întinsă pe pardoseală, cu urme de violență pe corp, decedată.

Urmare a celor constatate, s-a deplasat la fața locului, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, împreună cu lucrători de poliție judiciară din cadrul Serviciului Investigații Criminale.

Din activitățile investigative și de cercetare penală efectuate, s-a stabilit faptul că, bărbatul de 36 ani, locuia singur la adresa de domiciliu. În perioada 2015-2021, locuit împreună cu o femeie, care în cursul anului 2021, a plecat și s-a mutat.

În data de 02 decembrie, mama sa, care-l vizita ocazional, a venit în vizită, cu scopul de a-l ajuta la treburile gospodăriei.

În seara de 03 decembrie, în jurul orei 18.00, în timp ce se afla la domiciliul său, pe fondul unui conflict spontan, pe care l-a avut cu mama sa, fiind sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul a exercitat acte de violențe fizică asupra acesteia, aplicându-i mai multe lovituri, cu corpuri contondente dure, provocându-i leziuni care au condus ulterior la deces.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, fiind pusă în mișcare acțiunea penală față de inculpat, sub aspectul comiterii infracțiunii de „violență în familie cu raportare la infracțiunea de omor”.

Față de inculpat a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite