spot_img

Un cetățean moldovean care se întorcea din Cehia a murit în mașină, pe raza localității Dumbrăveni

AcasăSuceavaDumbraveniUn cetățean moldovean care se întorcea din Cehia a murit în mașină,...

Un cetățean moldovean care se întorcea din Cehia a murit în mașină, pe raza localității Dumbrăveni

Sâmbătă dimineață, Poliției orașului Salcea a fost sesizată prin SNUAU 112 că la intrarea în comuna Dumbrăveni un cetățean moldovean a decedat în autoturismul cu care se deplasa.

La interesecția DN29 cu un drum neclasificat a fost identificat autoturismul în interiorul căruia a fost identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat de 61 ani, cetățean moldovean.

Din verificările efectuate s-a stabilit că, în cursul lunii iunie 2023, bărbatul de 61 de ani s-a deplasat în Cehia în căutarea unui loc de muncă, însă din cauza stării de sănătate precare (diabet) a intenționat să revină la domiciliu pentru a urma un tratament de specialitate.

Acesta și-a sunat o rută stabilită în Cehia pentru a-l transporta la domiciliu. Astfel, la data de 09 iunie, cei doi s-au pornit spre România.

Pe teritoriul țării noastre, bărbatul de 61 de ani a acuzat repetate stări de leșin, după care în ziua de 10 iunie, în timp ce se aflau pe raza comunei Dumbrăveni a leșinat. Concătorul auto a solicitat intervenția ambulanței prin SNUAU 112. Din nefericire, echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru bărbat, fiind constatat decesul acestuia.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img