Gheorghe Flutur după întâlnirea cu ambasadorul SUA în România: „Județul Suceava este pregătit să se implice în parteneriatul româno-american”

Gheorghe Flutur după întâlnirea cu ambasadorul SUA în România: „Județul Suceava este pregătit să se implice în parteneriatul româno-american”

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a avut miercuri, 13 martie, o întrevedere cu Excelența Sa Kathleen Kavalec, ambasadorul SUA în România, care zilele acestea se află într-o vizită în județul Suceava, cu ocazia deschiderii expoziției „Noi, Poporul: 25 de ani de Parteneriat Strategic”, organizată pentru a aniversa un sfert de secol de parteneriat strategic între România și SUA.

„Județul Suceava este pregătit să se implice în parteneriatul româno-american. În cadrul întâlnirii am prezentat oportunitățile în perspectiva dezvoltării unui parteneriat economic Suceava – SUA, bazat pe turism, cultură, mediu de afaceri. Parteneriatul strategic a marcat înscrierea țării noastre pe un drum al consolidării, bunăstării vieții socio-economice, democrației, cimentat odată cu aderarea la NATO și UE. Excelența Sa a fost însoțită de consilierul pentru presă și cultură al Ambasadei SUA, Peter Brown, de consilierul politic Alexandra Shema și de directorul pentru spații americane, Irina Nițu”, a declarat Gheorghe Flutur.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră