Locatari evacuați dintr-un bloc din municipiul Suceava, din cauza mirosului de gaz

Locatari evacuați dintr-un bloc din municipiul Suceava, din cauza mirosului de gaz

Miercuri seară, un bărbat din municipiul Suceava a sesizat prin SNUAU 112 că pe scara blocului 27A, de pe strada Ion Carp Fluerici, se simte un miros puternic de gaz.

În fața blocului, polițiștii l-au identificat pe apelant, care le-a spus că la etajele superioare ale blocului, respectiv 3,4 și 5 se simte un miros puternic de gaz.

S-a procedat la evacuarea tuturor locatarilor de pe scara respectivă, iar unul dintre aceștia a închis robinetul principal al conductei de gaz care alimenta blocul.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul ISU Suceava, iar ulterior a ajuns şi un echipaj din cadrul Delgaz Grid Suceava, care a procedat la efectuarea de verificări cu aparatura specifică atât la instalația de gaz de pe scara blocului cât și la instalațiile din interiorul apartamentelor de pe scară.

Cu această ocazile au fost depistate scăpări de gaze în interiorul a două imobile, iar lucrătorii Delgaz Grid au procedat la sistarea alimentării cu gaz metan a imobilelor respective, până la remedierea defecțiunilor.

Ulterior a fost repornită alimentarea cu gaz metan a scării, iar locatarii au reintrat în apartamente.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: