Sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 300.000 de lei aplicate de polițiștii rutieri suceveni

Stire din :

În doar trei zile, polițiștii rutieri suceveni au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 300.000 de lei.

În perioada 06-08 ianuarie, cadrele Serviciului Rutier şi cele ale formaţiunilor de profil din teritoriu, au organizat şi executat pe raza de competenţă acţiuni specifice pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice sau substanţe psihoactive.

În cadrul acțiunii au fost testați cu aparatul etlotest 445 de conducători auto.

Totodată, polițiștii au reținut în vederea suspendării 24 de permise de conducere și aplicat 107 sancțiuni contravenționale în valoare de 53.700 de lei.

De asemenea polițiștii au retras zece certificate de înmatriculare și au constatat 16 infracțiuni la regimul rutier.

În perioada 06- 08 ianuarie, Serviciul Rutier împreună cu formaţiunile rutiere din teritoriu au organizat şi executat acțiuni pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul vitezei excesive, ocazie cu care au fost aplicate 493 de sancțiuni contravenționale în valoare de 243.300 de lei.

În cadrul acțiunii polițiștii au reținut în vederea suspendării 63 de permise de conducere, au retras cinci certificate de înmatriculare și au constatat o infracțiune la regimul rutier.

Citește și: S-a urcat băut și fără permis la volan și a încercat să-i păcălească pe polițiști

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :