Accident rutier cu trei victime pe raza localității Crucea FOTO

AcasăEvenimentAccident rutier cu trei victime pe raza localității Crucea FOTO

Accident rutier cu două autoturisme implicate pe raza localității Crucea, marți seară.

În urma evenimentului rutier trei persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Punctului de Lucru Crucea cu o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin apel la S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe raza comunei Crucea, a avut loc un accident rutier.

Un bărbat de 42 ani, din orașul Broșteni, în timp ce conducea autoturismul marca Audi, pe D.N. 17B, comuna Crucea, din direcţia Crucea către Brosteni, a efectuat o depășire neregulamentară a unui tractor care circula regulamentar în aceeasi direcție de mers, încălcând marcajul longitudinal continuu și a intrat în coliziune frontală cu auto marca Volkswagen condus regulamentar din sens opus de catre un bărbat de 67 ani, din orașul Broșteni.

În urma impactului a rezultat rănirea ambilor conducători auto și a unui bărbat, din comuna Crucea, pasager în autoturismul Volkswagen.

Toate cele trei victime au fost preluate de ambulanțe si transportate la Spitalul Vatra Dornei unde primesc îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu etilometrul, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosarul de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite