Patru persoane au fost arestate în dosarul de trafic de droguri de la Siret FOTO VIDEO

AcasăRădăuțiSiretPatru persoane au fost arestate în dosarul de trafic de droguri de...

Patru persoane au fost arestate în dosarul de trafic de droguri de la Siret

Magistrații de la Tribunalul Suceava au admis propunerile de arestare formulate de DIICOT Suceava.

Patru persoane au fost arestate pentru trafic de droguri de risc și de mare risc. Unul dintre suspecți a fost pus sub acuzare și pentru act sexual cu un minor în formă continuată (cinci acte materiale).

Acestea au fost introduse în arestul IPJ Suceava.

La data de 23 martie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism –Serviciul Teritorial Suceava împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava au efectuat nouă percheziţii domiciliare pe raza orașului Siret, într-o cauză având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive și act sexual cu un minor.

În cauză s-a reținut că, pe parcursul anului 2022, mai multe persoane au comercializat, în mod repetat, canabis, cocaină, amfetamină și ecstasy consumatorilor din județul Suceava.

Astfel, în acest context, cu ocazia controlului efectuat în trafic, în luna iunie a anului 2022, într-un autoturism, care circula pe raza municipiului Suceava, a fost identificată cantitatea de 214 grame canabis și aproximativ 13 grame de cocaină.

De asemenea, în perioada aprilie – iunie 2022, o persoană vătămată minoră a fost determinată să întrețină, în mod repetat, relații sexuale, prin punerea la dispoziție de substanțe stupefiante, psihotrope sau psihoactive de care aceasta era dependentă.

Un număr de opt persoane au fost conduse pentru audieri la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite