Percheziții în Siret într-un dosar de trafic de droguri și act sexual cu un minor VIDEO

Stire din :

Percheziții în Siret într-un dosar de trafic de droguri și act sexual cu un minor

La data de 23 martie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism –Serviciul Teritorial Suceava împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava au efectuat nouă percheziţii domiciliare pe raza orașului Siret, într-o cauză având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive și act sexual cu un minor.

În cauză s-a reținut că, pe parcursul anului 2022, mai multe persoane au comercializat, în mod repetat, canabis, cocaină, amfetamină și ecstasy consumatorilor din județul Suceava.

Astfel, în acest context, cu ocazia controlului efectuat în trafic, în luna iunie a anului 2022, într-un autoturism, care circula pe raza municipiului Suceava, a fost identificată cantitatea de 214 grame canabis și aproximativ 13 grame de cocaină.

De asemenea, în perioada aprilie – iunie 2022, o persoană vătămată minoră a fost determinată să întrețină, în mod repetat, relații sexuale, prin punerea la dispoziție de substanțe stupefiante, psihotrope sau psihoactive de care aceasta era dependentă.

Un număr de opt persoane au fost conduse pentru audieri la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Suceava.


Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :