spot_img

Accident rutier cu o victimă, după ce un șofer a pătruns cu mașina pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism

AcasăEvenimentAccident rutier cu o victimă, după ce un șofer a pătruns cu...

Accident rutier cu o victimă, după ce un șofer a pătruns cu mașina pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism

La data de 01 ianuarie, în jurul orei 16.30, un bărbat a condus autoturismul pe DJ 174, în localitatea Șaru Dornei, circulând din direcţia Panaci către Vatra Dornei.

Pasager pe scaunul din dreapta față se afla o femeie.

Când a ajuns într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, bărbatul nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a derapat și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a femeii, care se afla în autoturismul care a pătruns pe contrasens. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Vatra Dornei.

Conducătorii autovehiculelor au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative. Aceștia au fost conduși la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img