Bucovina MediaEvenimentAutotren încărcat cu bușteni răsturnat la Bogdănești FOTO VIDEO

Autotren încărcat cu bușteni răsturnat la Bogdănești FOTO VIDEO

Autotren încărcat cu bușteni răsturnat la Bogdănești, marți după-amiază.

Up date:

Un bărbat în timp de conducea autoutilitara ce tracta remorca, încărcată cu material lemnos pe DC 13 Bogdănești, având ca punct de descărcare o societate de pe raza comunei Bogdănești. La un moment dat, axul remorcii respective s-a rupt, împrejurare în urma căreia aceasta a intrat în coliziune cu gardurile și imobilele a două familii, fiind create daune de circa 15.000 lei, fără a fi înregistrate victime.

Totodată, în urma evenimentului a fost avariat ușor un autoturism aflat în una din curțile respective.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pentru cele două încărcături de material lemnos erau avize valabile, lucru confirmat și de lucrătorii OS Fălticeni prezenți la fața locului.

Știre inițială:

Pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare la un accident rutier produs pe raza localității Bogdănești, în urma căruia remorca unui autotren s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier au rezultat pagube materiale, fiind afectate două gospodării. Buștenii din remorca tirului au pus la pământ două garduri, dar și peretele unei case.

Potrivit primelor informații remorca tirului s-a desprins de capul autotrenului din cauza unei defecțiuni la elementul de tractare.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut evenimentul rutier.

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

TOP CITITE

CITEȘTE ȘI