spot_img

Cum s-a produs accidentul de la Bucșoaia. Două persoane au fost rănite FOTO

AcasăEvenimentCum s-a produs accidentul de la Bucșoaia. Două persoane au fost rănite...

Cum s-a produs accidentul de la Bucșoaia. Două persoane au fost rănite

La data de 03 decembrie, în jurul în jurul orei 07.00, o tânără de 20 ani, din comuna Stulpicani, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, pe raza localității Bucșoaia, având direcția de deplasare Frasin către Gura Humorului, din cauza neadaptării vitezei, a intrat în coliziune față spate cu atelajul hipo tras de o cabalină, care era condus de un bărbat de 58 de ani, din orașul Frasin, pe aceeași direcție de mers.

Potrivit polițiștilor căruța nu era semnalizată.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a căruțașului și a șoferiței. Cei doi au fost transportați la spital, dar nu au rămas internați.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condusă la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Căruțașul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat că vinovați de producerea evenimentului rutier sunt atât șoferița cât și căruțașul. Tânăra pentru că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar bărbatul pentru că a condus pe drumul național atelajul hipo nesemnalizat.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img