Frasin. Supărat că nu și-a primit banii de la patron, un tânăr s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune FOTO

AcasăEvenimentFrasin. Supărat că nu și-a primit banii de la patron, un tânăr...

Un tânăr din Horodniceni s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune din Frasin, supărat că nu și-a primit banii de la patronul pentru care a lucrat.

Joi seară, în jurul orei 19.00, lucrătorii Poliției orașului Frasin au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană este cățărată pe un stâlp de înaltă tensiune.

În satul Bucșoaia, la ieșirea din localitate spre orașul Gura Humorului, lângă calea ferată și DN 17, pe un stâlp metalic al rețelei electrice de înaltă tensiune se află un bărbat, care a refuzat comunicarea cu organele de poliție.

La fața locului s-a deplasat un negociator autorizat din cadrul I.P.J. Suceava.

Echipa E-ON a procedat la deconectarea rețelei electrice de la tensiunea electrică iar polițistul negociator s-a urcat lângă tânărul respectiv, reușind să-l convingă să coboare de pe stâlp.

Polițiștii au stabilit că persoana în cauză are vârsta de de 24 de ani, și este domiciliată în comuna Horodniceni. Bărbatul a declarat că a recurs la acest gest întrucât persoana pentru care a muncit la creșterea animalelor într-o fermă din comuna Vama nu i-a achitat suma de 300 de lei.

Acesta a fost internat în Spitalul de Psihiatrie Burdujeni.

Sursă foto News Bucovina

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite