O femeie de 59 de ani s-a ales cu dosar penal. Vezi ce au descoperit politiștii de frontieră de la Siret în mașina acesteia FOTO

O femeie de 59 de ani s-a ales cu dosar penal. Vezi ce au descoperit politiștii de frontieră de la Siret în mașina acesteia

Poliţiştii de frontieră suceveni au descoperit într-un autoturism, mai multe recipiente cu insecticid nedeclarate la controlul de frontieră.

În cursul nopții trecute, în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în România, o femeie în vârstă de 59 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Ucraina.

În urma controlul efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au descoperit mai multe recipiente care conțineau o cantitate totală de 49 de litri insecticid, care face parte din categoria produselor toxice.

Insecticidul, în valoare de 2.450 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării, iar în cauză polițiștii de frontieră au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de producerea, deținerea precum și orice operațiune privind circulația produselor ori substanțelor toxice, cultivarea în scop de prelucrare a plantelor care conțin astfel de substanțe ori experimentare produselor sau substanțelor toxice fără drept și tentativă la contrabandă calificată.

Citește și:

top citite:

Ultimile știri