Bucovina MediaEvenimentPatru persoane implicate într-un accident rutier pe raza comunei Forăști FOTO

Patru persoane implicate într-un accident rutier pe raza comunei Forăști FOTO

Accident rutier, produs în aceasta dimineață, în jurul orei 2.00, pe raza comunei Forăști.

Au intervenit pompierii militari, cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Au fost implicate un autoturism, o autocisternă (goală) și o autoutilitară, cu un total de patru persoane.

După evaluare, o singură victima (șoferul autoturismului) a necesitat transportul la spital, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Pompierii militari au asigurat măsurile de siguranță specifice în cazul producerii accidentelor rutiere – au balizat și iluminat zona, au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori și au verificat scurgerile de carburanți și lubrifianți.

Din primele verificări reiese că un conducător auto a adormit la volan, iar celelalte autovehicule au încercat evitarea lui, intrând în coliziune. În urma evenimentului traficul a rămas blocat complet pe DN2-E85 de către o autocisternă înmatriculată în Ucraina care nu era încărcată.

Un tânăr de 21 ani, în timp ce conducea autoturismul marca Audi, pe DN2 în localitatea Oniceni, comuna Forăști, pe fondul oboselii, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coleziune frontală cu auto marca Daf, care tracta semiremorca, condusă regulamentar de un cetățean ucraineain, pe sensul opus de mers. În urma coliziunii, autoturismul marca Audi a fost proiectat în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de mers și a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului marca Audi, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni. Ulterior, rănitul a fost transferat la Spitalul Județean Suceava.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

S-a dispus întocmirea dosarului penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

TOP CITITE

CITEȘTE ȘI