Home Eveniment Peste o sută de sancțiuni contravenționale aplicate de jandarmii suceveni în acest...

Peste o sută de sancțiuni contravenționale aplicate de jandarmii suceveni în acest sfârșit de săptămână

Peste o sută de sancțiuni contravenționale aplicate de jandarmii suceveni în acest sfârșit de săptămână.

Jandarmii suceveni au desfășurat, pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2, activități de informare și verificare în spațiul public, fiind aplicate un număr de 71 sancțiuni contravenționale (43 avertismente scrise și 28 amenzi) în valoare de 15.200 lei, pentru nepurtarea măștii de protecție și circulația nejustificată în intervalul orar 23.00 – 05.00.

Totodată, în cadrul misiunilor de menținere a ordinii și liniștii publice au fost aplicate un număr de 34 sancţiuni contravenţionale (trei avertismente scrise și 28 amenzi) în valoare de 7.100 lei, pentru tulburarea ordinii publice, a liniștii locuitorilor, participare la scandal și consum de băuturi alcoolice în spații publice.

Echipajele de jandarmi de pe raza municipiului Fălticeni au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de contrabandă cu țigări. De asemenea, jandarmii au fost prezenți la datorie în zona râurilor și pe drumurile forestiere din județ, pentru a desfășura acțiuni de prevenire și combatere a pescuitului ilegal, dar și a faptelor ilegale în domeniul silvic.

Exit mobile version