spot_img

Reținut de polițiști după ce a condus beat și a provocat un accident rutier, la Șaru Dornei

AcasăEvenimentReținut de polițiști după ce a condus beat și a provocat un...

Reținut de polițiști după ce a condus beat și a provocat un accident rutier, la Șaru Dornei

La data de 20 decembrie, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin apel S.N.U.A.U. 112 că pe D.J. 174F din comuna Șaru Dornei, satul Gura Haitii, a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă.

Polițiștii au stabilit că, un bărbat a condus autoturismul pe D.J. 174F în comuna Șaru Dornei, circulând din direcția satului Neagra Șarului către satul Gura Haitii.

La un moment dat, într-o curbă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea bărbatului care conducea regulamentar. Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu etilometrul, rezultatul fiind negativ în cazul șoferului care circula regulamentar și pozitiv pentru celălalt conducător auto, respectiv de 1,16 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosarul de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul sub influenșța băuturilor alcoolice” și ,,vătămarea corporală din culpă”.

Urmare a probatoriului administrat în cauză, bărbatul care a urcat beat la volan a fost reținut pe o durată de 24 de ore.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img