Tată și fiu trimiși în judecată pentru tentativă de omor

AcasăEvenimentTată și fiu trimiși în judecată pentru tentativă de omor

Tată și fiu trimiși în judecată pentru tentativă de omor. Cei doi și-au atacat victima cu o toporișcă și o țeavă metalică.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a celor doi pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniștii publice.

Potrivit anchetatorilor, în data de 26 decembrie 2020, între tânărul de 17 ani, din orașul Liteni, și o altă persoană a avut loc o discuţie în contradictoriu în cadrul căreia cei doi şi-au adresat reciproc cuvinte jignitoare şi ameninţări cu acte de violenţă, împrejurare în care o a treia persoană a intervenit ferm între aceștia, reușind să aplaneze starea conflictuală.

Deranjat de situația în care a fost pus, minorul a povestit tatălui său, în vârstă de 43 de ani, cele întâmplate, astfel că în ziua de 30 decembrie 2020, cei doi l-au urmărit pe cel care a aplanat conflictul ( un bărbat de 28 de ani, din orașul Liteni), până ce a ajuns în incinta unei spălătorii auto din Liteni.

Potrivit anchetatorilor, cei doi, unul cu o toporișcă iar celălalt cu o țeavă metalică, i-au aplicat lovituri victimei atât în zona capului cât şi la nivelul corpului. Deși luat prin surprindere, bărbatul a reuşit la un moment dat să fugă, însă s-a dezechilibrat şi a căzut, iar cei doi au continuat să îl lovească de câteva ori cu obiectele cu care erau înarmaţi.

În cele din urmă, acesta a reuşit să se refugieze în incinta unui service auto situat în curtea spălătoriei auto.

Leziunile provocate victimei au necesitat pentru vindecare un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Cauza a fost instrumentată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii din cadrul IPJ Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.

Citește și: https://bucovinamedia.ro/stiri-actualitate/tata-si-fiu-in-arest-dupa-ce-au-batut-un-tanar-la-o-spalatorie-auto-din-liteni/20912/

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite