Un biciclist a fost accidentat mortal la Vicovu de Sus

Un biciclist a fost accidentat mortal la Vicovu de Sus

Marți dimineață, în jurul orei 09.00, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Bacău, conducea autoturismul pe strada Ștefan cel Mare, localitatea Bivolărie, aparținând orașului Vicovu de Sus, pe direcția Vicovu de Jos – Putna.

La un moment dat, conducătorul auto a observat că autoturismul care circula în fața sa, având aceeași direcție de deplasare, a virat brusc stânga. Acesta a fost surprins de aparația pe carosabil, pe mijlocul benzii de deplasare, a unui pieton care se deplasa pe lângă bicicletă.

Conducătorul auto a încercat să vireze stânga pentru a evita un impact, însă pietonul a fost acroșat, căzând pe carosabil, suferind leziuni în zona capului.

Biciclistul, identificat în persoana unui bătrân în vârstă de 73 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a fost găsit de cadrele medicale cu semne vitale. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, însă la scurt timp după transportarea acestuia la unitatea spitalicescă, a fost declarat decesul.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, fiind transportat la Spitalul Municipal Rădăuți unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge.

În cauzăs-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la săvărșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :