Beat și fără permis, un tânăr din Udești a intrat cu mașina într-un cap de pod

Beat și fără permis, un tânăr din Udești a intrat cu mașina într-un cap de pod

Accidentul rutier a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică pe DJ 208A.

Un tânăr în vârstă de 20 ani, din comuna Udești, se deplasa cu autoturismul marca BMW, având direcția de deplasare Ipotești – Luncușoara. La un moment dat, într-o curbă la stânga, acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a intrat în șanțul care mărginește partea dreaptă a drumului, loc unde s-a răsturnat pe partea dreaptă, continuându-și în acest mod deplasarea până în dreptul unui imobil, unde a lovit un cap de pod.

În urma impactului, conducătorul autoturismului și unul dintre pasageri au suferit leziuni și au fost transportați de echipaje SMUARD la secția UPU a Spitalului Județean de Urgență Suceava.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că autoturismul nu este înmatriculat iar conducătorul acestuia nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1.05 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost prelevate două mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  „vătămare corporală din culpă”, ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ”punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”.

Citește și:

top citite:

Ultimile știri