Doi minori prinși în flagrant în timp ce spărgeau o mașină

Doi minori prinși în flagrant în timp ce spărgeau o mașină

La data de 01 septembrie, în jurul orei 06.00, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de un bărbat din municipiul Vatra Dornei despre faptul că geamul lateral al unui autovehicul a fost spart de persoane necunoscute.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că la data de 01 septembrie, în jurul orelor 06.00, bărbatul, în timp ce se afla în apartament, a auzit zgomote în parcarea imobilului.

Acesta a ieșit pe balconul apartamentului și a observat două persoane necunoscute care se aflau în preajma unei autoutilitare ce aparține vecinului său, în vârstă de 54 ani, iar una dintre persoane a spart geamul lateral stânga al vehiculului. În momentul surprinderii, cele două persoane au părăsit locul faptei, fugind pe strada Podu Verde.

În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii de poliție și a extinderii cercetărilor în cauză, a fost identificat un tânăr de 17 ani, din comuna Șaru Dornei, care a recunoscut faptul că a participat la distrugerea autoutilitarei respective, împreună cu un alt tânăr de 15 ani, din municipiul Vatra Dornei.

De asemenea, tânărul de 17 ani a indicat lucrătorilor de poliție și alte două vehicule aflate în aceeași zonă din interiorul cărora minorul de 15 ani a sustras prin prin forțarea geamurilor mai multe bunuri.

S-au întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „tentativă la furt calificat” și săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”

Citește și:

top citite:

Ultimile știri