Un bărbat pasionat de off-road a ajuns la spital strivit de autoturismul de teren

Un bărbat pasionat de off-road a ajuns la spital strivit de autoturismul de teren

La data de 06 ianuarie, în jurul irei 17.00, lucrătorii Poliției Orașului Frasin au fost sesizați prin SNUAU 112 de un bărbat din municipiul Suceava, că un prieten a fost accidentat de autotuismul de teren, în timp ce se afla pe muntele Botușanu, de pe raza localității Ostra, sat Tarnița.

Polițiștii au stabilit că, la data de 06 ianuarie, în jurul orei 09.00, un bărbat din Ipotești împreună cu alți doi prieteni s-au deplasat cu autoturismele de teren pentru a face off-road.


În jurul orelor 16.00, ajunși pe raza comuni Ostra, sat Tarnița, au hotărât să mai urce și vârful muntelui Botușanu.


Ajunși la aproximativ 2,5 km, de DJ 177A, pe munte, în pantă, autoturismul de teren al unuia dintre bărbați nu a mai putut urca, motiv pentru care ceilalți doi cu autoturismele lor au început să îl tracteze.


Cele două autoturisme staționau la aproximativ 28 de metri față de celălalt autoturism, cei doi șoferi fiind în afara lor, manevrând troliurile.


La un moment dat mașina de teren aparținând bărbatului din Ipotești, a început să se deplaseze, motiv pentru care acesta s-a pus în fața ei pentru a o opri.

A alunecat, iar autoturismul de teren a trecut cu roata dreapta față peste el, oprindu-se în autoturismul pe care îl tracta, bărbatul suferind leziuni la nivelul toracelui și a umerilor.

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD și un echipaj de pompieri din cadrul ISU Suceava, care au coborât victima și au transportat-o la Spitalul de Urgență Sfântul Ioan Cel Nou Suceava, în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Bărbatului i s-au prelevat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Poliției orașului Frasin, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește și:

top citite:

Ultimile știri