Urmărire și blocaj în trafic pentru oprirea unui șofer care s-a urcat beat la volan, la Horodnic de Sus

Urmărire și blocaj în trafic pentru oprirea unui șofer care s-a urcat beat la volan, la Horodnic de Sus

La data de 28 mai, în jurul orelor 21.30, patrula de siguranță publică din cadrul SPR 3 Marginea, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza de competență a comunei Horodnic de Sus, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, moment în care, șoferul nu s-a conformat, accelerând și continuându-și deplasarea pe DN2 E Horodnic de Sus spre Marginea.

Echipajul de poliție a plecat în urmărirea acestuia având în funcțiune semnalele acustice și luminoase.

S-a procedat la urmărirea acestuia pe DN2 E, apoi pe strada Teiului, ulterior conducătorul autoturismului fiind blocat în trafic și identificat și legitimat în persoana unui bărbat Vicovu de Sus.

Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul savarșirii infracțiunii de „ conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe ”.

Citește și:

top citite:

Ultimile știri