spot_img

Razie de amploare pe raza municipiului Fălticeni

AcasăLocaleFălticeniRazie de amploare pe raza municipiului Fălticeni

Razie de amploare pe raza municipiului Fălticeni

La data de 09 ianuarie, între orele 08.00 – 12.00 şi 16.00 – 20.00, la nivelul municipiului Fălticeni, a fost organizată o razie cu 24 poliţişti, fiind sprijiniți de patru lucrători de jandarmi și o grupă din cadrul IPJ Suceava – Serviciul Acțiuni Speciale.

Scopul a fost creșterea gradului de siguranță publică și prevenirea și descurajarea actelor cu caracter infracțional.

Au fost aplicate 106 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 36.000 de lei, din care 96 la O.U.G.195/2002 (regimul rutier) în valoare de 26.240 lei și zece la Lg. nr. 61/1991 (ordine publică) în valoare de 10.300 lei.

În urma documentării activităților infracționale s-a dispus măsura reținerii față de cinci persoane (din care patru pentru infracțiuni de tulburare a ordinii publice și una pentru infracțiuni la regimul circulației) toate fiind încarcerate în arestul IPJ Suceava.

Au fost testate cu aparatul etilotestul un număr de 48 șoferi și 2 cu aparatele drugtest.

A fost documentată și activitatea infracțională într-o cauză din 31 decembrie 2023 privind infracțiunea de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. Cercetările au fost continuate de către polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini, iar la data de 08 ianuarie 2024, în cadrul raziei, s-a dispus efectuare în continuare a urmăririi penale față de șofer pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Față de bărbat s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img