A luat mașina fratelui și a plecat la plimbare deși nu avea permis de conducere

A luat mașina fratelui și a plecat la plimbare deși nu avea permis de conducere

La data de 03 martie, în jurul orei 12.00, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Marginea au oprit pentru control autoturismul ce se deplasa pe drumul comunal strada Teiului de pe raza comunei Marginea.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 17 ani, domiciliat în comuna Marginea, acesta oprind autoturismul pe partea dreaptă a carosabilului, iar la vederea organelor de poliție aplecându-se în jos, ulterior trecând pe scaunul pasagerului, deși se afla singur în autoturism.

Au fost efectuate verificări în bazele de date constatându-se faptul că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Fiind întrebat cu privire la împrejurările în care a intrat în posesia autoturismului, tânărul a precizat faptul că l-a luat din fața imobilului unde locuiește, fără știrea fratelui său, sau a altor persoane.

În cauză urmează a se efectua cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră