Un bărbat din Siret s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprit în trafic de polițiști

Stire din :

Un bărbat din Siret s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprit în trafic de polițiști

La data de 03 septembrie, în jurul orei 12.00, polițiștii SPR 13 Bălcăuți, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în timp ce supravegheau și controlau traficul rutier pe DJ 178B, pe raza localității Grănicești, au observat un autoturism ce tracta o remorcă și se deplasa din direcția com. Satu Mare, către localitatea Grănicești.

Conducătorul autoturismului a înmânat cartea sa de identitate, permisul de conducere, certificatul de înmatriculare și contractul de asigurare de răspundere civilă auto RCA a autoturismului, stabilindu-i-se identitatea în persoana unui bărbat de 49 ani, din orașul Siret. Întrebat despre documentele remorcii tractate, acesta a declarat verbal faptul că nu le are asupra sa.

S-a procedat la testarea conducătorului auto, rezultând valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare, polițiștii au efectuat verificări cu privire la remorca tractată, constatându-se faptul că plăcuța remorcii figurează în evidențe ca fiind atribuită unei alte remorci.

A fost verificată și seria de șasiu, constatându-se că nu există corespondent în bazele de date.

S-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :