Un botoșănean a alimentat la o benzinărie din Siret și a plecat fără să plătească

AcasăRădăuțiSiretUn botoșănean a alimentat la o benzinărie din Siret și a plecat...

Un botoșănean a alimentat la o benzinărie din Siret și a plecat fără să plătească

Luni noapte, în jurul orei 23.00, lucrătorii Poliției Orașului Siret au fost sesizați de gestionarul unei benzinării din orașul Siret, că o persoană a făcut plinul la mașină și a plecat fără să plătească.

Autoturismul respectiv a fost observat de polițiști în timp ce pătrundea pe strada Dubovei, motiv pentru s-a procedat la urmărirea acestuia, folosind semnalele acustice și luminoase, conducătorul autoturismului fiind blocat pe partea dreaptă a sensului său de mers.

Polițiștii au stabilit că la volan se afla un bărbat din comuna Vălușeni, județul Botoșani. Fiind întrebat dacă a fost în stația peco din orașul Siret și a alimentat fără să plăteasca, acesta a negat.

Având în vedere aceste aspect conducatorul auto a fost condus în benzinăria respectivă, unde a fost identificat de gestionarul stației precum și de paznic, care au recunoscut autoturismul în cauză precum și pe conducătorul auto, întrucât după ce a alimentat au strigat la acesta să vină să plătească, dar acesta a refuzat, demarând în trombă.

În prezența lucratorilor de politie și a gestionarului, conducătorul auto a recunoscut că a alimentat autoturismul cu benzină în valoare de 300 de lei, menționând că nu are bani asupra sa.

Totodată conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite