Tânăr de 25 de ani, depistat la volan băut şi posibil drogat

AcasăLocaleRădăuțiTânăr de 25 de ani, depistat la volan băut şi posibil drogat

Tânăr de 25 de ani, depistat la volan băut şi posibil drogat

La data de 06 februarie, în jurul orelor 23.50, lucrătorii Poliției Municipiului Rădăuți – Compartimentul Rutier și Biroului de Ordine Publică au observat circulând din direcția str. 22 Decembrie către str. Iacob Zadik, un autoturism, fiind efectuat semnal regulamentar de oprire.

S-a procedat la urmărire acestuia folosindu-se semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție, conducătorul auto oprind autoturismul respectiv în apropierea unui magazin.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Satu Mare, care întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, tânărul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, unde a fost testat cu aparatul drugtest care a indicat prezența activă în organism a substanței ”Amphetamine”.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite