Un bărbat din Rădăuți a murit după ce a căzut pe casa scării

Stire din :

Un bărbat din Rădăuți a murit după ce a căzut pe casa scării

Joi noapte, în jurul orei 22.00, bărbatul de 63 de ani s-a deplasat către apartamentul său, situat în municipiul Rădăuți.

După ce a pătruns în scara blocului, în momentul în care urca treptele de la scările care duc de la parter către primul etaj, s-a dezechilibrat și a căzut pe spate, în apropierea ușii de acces de la primul apartament din bloc, lovindu-se la nivelul capului de pardoseala din beton.

La fața locului au intervenit două echipaje de ambulanță, care au procedat la acordarea de îngrijiri medicale, concomitent cu efectuarea masajului cardiac, pentru că acesta se afla în stare de stop cardio-respirator.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți în stare de stop cardio-respirator resuscitabil, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral deschis sever.

În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate la spital, bărbatul nu a mai putut fi salvat, constatându-se decesul acestuia.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :