Urmărire în trafic prin Rădăuți după un tânăr care s-a urcat beat la volan

AcasăLocaleRădăuțiUrmărire în trafic prin Rădăuți după un tânăr care s-a urcat beat...

Urmărire în trafic prin Rădăuți după un tânăr care s-a urcat beat la volan

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 01.00, echipajul de poliție din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Compartimentul Rutier, respectiv Biroul Ordine Publică, aflandu-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Calea Bucovinei din municipiul Rădăuți, a observat un autoturism care circula haotic.

Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire folosind semnalele luminoase și acustice, moment în care, conducătorul autoturismului nu s-a conformat, continuându-ți deplasarea în trombă pe strada Calea Bucovinei spre strada G. Iacob Zadik, după care a intrat în curtea unui imobil în construcție.

Conducătorul auto a fost legitimat în persoana unui tânăr de 29 ani, din comuna Mușenița, sat Climăuți.

Conducătorul auto a prezentat permisul de conducere și certificatul de înmatriculare al autoturismului. 

În urma verificărilor efectuate asupra documentelor, s-a constatat că autoturismul nu are încheiată o polița de asigurare obligatorie de tip RCA.

Întrucat bărbatul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea recoltării de probe biologice.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite