Un individ beat a furat o mașină din fața unui restaurant și a ajuns cu ea într-un șanț

Stire din :

Un individ beat a furat o mașină din fața unui restaurant și a ajuns cu ea într-un șanț

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce desfășurau activități specifice de patrulare pe DN 29A, în apropiere de intrarea în satul Șerbănești, comuna Zvoriștea, lucrătorii SPR 8 Adâncata au observat în șanțul de pe partea stângă a drumului, pe direcția Suceava-Dorohoi, autoturismul marca Volkswagen cu numărul provizoriu, iar conducătorul auto încerca să iasă cu el din șanț.

Oamenii legii s-au deplasat la autoturismul respectiv, ocazie cu care au constatat că la volan se află un bărbat din municipiul Suceava.

Întrucât, conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la spital unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La sediul SPR 8 Adâncata s-a prezentat un bărbat care a declarat că autoturismul marca Volkswagen i-a fost sustras din fața unui restaurant din satul Zvoriștea.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub inflența alcoolului sau a altor substanțe” și„furtul în scop de folosință”.

Totodată, conducătorului auto i s-a adus la cunoștință că nu mai are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. Acestuia i-a fost reținut permisul de conducere și i s-a eliberat dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :