Un tânăr de 17 ani, băut și fără permis, s-a răsturnat cu mașina furată de la tatăl său

AcasăLocaleGura HumoruluiUn tânăr de 17 ani, băut și fără permis, s-a răsturnat cu...

Un tânăr de 17 ani, băut și fără permis, s-a răsturnat cu mașina furată de la tatăl său

Incidentul a afut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă pe raza localității Ciprian Porumbescu.

Polițiștii s-au deplasat la faţa locului, unde au găsit un autoturism marca Seat Ibiza, răsturnat în afara părţii carosabile a DJ178 G, în dreptul Bisericii Sfântul Dumitru, iar în autoturism nu se afla nicio persoană.

La faţa locului a ajuns un bărbat de 49 ani, din satul Ciprian Porumbescu, împreună cu fiul său minor, în vârstă de 17 ani, iar acesta din urmă le-a declarat polițiștilor că el a condus autoturismul respectiv, pe DJ178G, din localitatea Ciprian Porumbescu, iar într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Tânărul le-a spus oamenilor legii că a luat cheile autoturismului din casă, în timp ce tatăl său dormea, pentru a se plimba prin localitatea Ciprian Porumbescu.

De asemenea, acesta a declarat că nu a suferit vătămări corporale şi nu solicită intervenţia echipajelor medicale pentru acordare de îngrijiri medicale.

Minorul a fost testat cu aparatul etilometru rezultând o concentrație de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „furt în scop de folosinţă” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite