Șofer depistat drogat la volan. Consumase trei tipuri de substanțe interzise

Șofer depistat drogat la volan. Consumase trei tipuri de substanțe interzise

La data de 29 octombrie, în jurul orei 13.30, un bărbat de 30 de ani, din satul Vama, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Bucovinei de pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, a fost oprit pentru control ocazie cu care i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, rezultatul testării fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior acestuia i s-a solicitat să efectueze un test cu aparatul drugtest, însă acesta nu a fost de acord. Având în vedere aceste aspecte șoferul fost condus la sediul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc unde i-au fost prelevate mostre biologice.

La data de 10 noiembrie, a fost anexat buletinul de analiză toxicologică, emis de către Serviciul Județean de Medicină Legală prin care se constată faptul că la data de 29 octombrie, ora 13.50, examenul toxicologic efectuat pentru șoferul de 30 de ani a evidențiat prezența în organism a trei tipuri de substanțe interzise.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: