Bucovina MediaVatra DorneiBroșteniAccident rutier cu o persoană încarcerată pe raza localității Holda FOTO

Accident rutier cu o persoană încarcerată pe raza localității Holda FOTO

Accident rutier produs pe raza localității Holda, miercuri dimineață.

Au intervenit pompierii militari, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanța SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Au fost implicate un autoturism și două autoutilitare, iar o persoana (din autoturism) a ramas incarcerata.

Victima, conștientă și cooperantă, a fost extrasă din mașina de către echipajul de descarcerare. Ulterior, dupa ce a primit ingrijiri medicale, a fost transportata la spital pentru investigatii suplimentare si tratament de specialitate.

Celelalte persoane implicate in accident nu au necesitat ingrijiri medicale.

Pompierii militari au asigurat masurile de siguranta specifice in cazul producerii accidentelor rutiere – au balizat zona, au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori si au verificat scurgerile de carburanti si lubrifianti.

Un tânăr de 20 ani, din orașul Broșteni, a condus autoturismul marca Volkswagen Golf, pe DN 17B oraș Broșteni, din direcția Broșteni către Vatra Dornei. La un moment dat a efectuat depășirea neregulamentară a unei autoutilitare, încălcând marcajul continuu și a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară care circula regulamentar din sensul opus.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu etilometrul din cauza leziunilor suferite însă i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, ceilalți conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de ,,vătămarea corporală din culpă”.

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

TOP CITITE

CITEȘTE ȘI