Bătaie în plină stradă în orașul Cajvana VIDEO

Stire din :

Bătaie în plină stradă în orașul Cajvana.

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, mai mulți indivizi fiind filmați în timp ce împărțeau pumni și picioare în fața unui bar din orașul Cajvana.

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost luat la bătaie. Tot incidentul a fost filmat de martori, dar nimeni nu a intervenit pentru a aplana conflictul.

După ce imaginile au apărut pe rețelele de socializare, oamenii legii s-au autoseziat și fac cercetări în acest caz.

„Deși Poliția nu a fost sesizată prin apel unic 112 sau prin alt mijloc de sesizare cu privire la producerea incidentului prezentat în imagini, în urma difuzării acestora pe o rețea de socializare, polițiștii le-au vizionat și colegii din cadrul orașului Cajvana s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Se efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, identificarea persoanelor implicate și bineînțeles pentru dispunerea măsurilor legale”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Potrivit primelor informații, totul a pornit după ce tânărul de 20 de ani ar fi avut un conflict spontan cu angajații unui local din zonă.

Știre în curs de actualizare

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :