Incendiu la o gospodărie din cartierul Ițcani

AcasăLocaleSuceavaIncendiu la o gospodărie din cartierul Ițcani

Incendiu la o gospodărie din cartierul Ițcani, joi dimineață.

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în cartierul Ițcani, din municipiului Suceava.

Lasosirea echipajelor, ardeau o anexă gospodărească și acoperișul unei bucătării de vară, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga gospodărie.

Pe timpul intervenției de stingere, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical pentru două femei, care au suferit arsuri minore la nivelul llmembrelor superioare. Ulterior, femeile, în vârstă de 58, respectiv, 78 de ani, au refuzat transportul la spital.

În urma incendiului au ars o anexă gospodărească, pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați, și acoperișul bucătăriei de vară, pe aproximativ 50 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu (electric) defect.

Incendiul a fost lichidat la ora 6.00, iar pompierii au salvat locuința gospodăriei și o altă anexă de locuit, cu bunurile aferente.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite