Individ arestat după ce a violat două minore

Stire din :

Individ arestat după ce a violat două minore

La data de 09 noiembrie prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de SM sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, agresiunea sexuală şi două infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului.

De asemenea, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoria Suceava a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava şi a dispus arestarea preventivă a lui SM, pentru o perioadă de 30 de zile.

În sarcina individului s-a reţinut că în perioada vara anului 2017 – aprilie 2022, profitând de vârsta fragedă a victimelor, de situaţia materială precară a acestora, de situaţia familială dificilă, de imposibilitatea de a-şi exprima în mod liber şi conştient voinţa şi de faptul că minorele locuiau în acelaşi imobil cu acesta, în mod repetat, la diferite intervale de timp, a întreţinut relaţii sexuale cu persoanele vătămate şi le-a agresat sexual.

Totodată, acesta comportându-se în fapt ca un părinte al persoanelor vătămate minore cu vârste sub 14 ani, îngrijindu-se de creșterea lor, prin acțiunile sale de natură penală, a pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală și morală a acestora.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :