spot_img

O șoferiță s-a răsturnat cu mașina în intersecția din fața Lidl Obcini VIDEO

AcasăLocaleSuceavaO șoferiță s-a răsturnat cu mașina în intersecția din fața Lidl Obcini...

O șoferiță s-a răsturnat cu mașina în intersecția din fața Lidl Obcini

Accidentul rutier a avut loc la data de 11 aprilie, ora 08.24, în intersecția din Obcini din fața magazinului Lidl.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum mașina iese din parcarea magazinului și este izbită de o dubiță. La volanul autoturismului respectiv se afla o femeie.

O femie de 33 ani, din muncipiul Suceava, a condus autoturismul marca BMW, în parcarea magazinului LIDL, din cartierul Obcini.

La pătrunderea în intersecția cu str. Calea Obcinelor, nu a respectat culoarea roșie a semaforului, continuându-și deplasarea către bld. George Enescu, moment în care vehiculul a fost lovit lateral de autoutilitara marca Ford, ce a fost pusă în mișcare la semaforul electric, un bărbat de 30 ani, din oraș Vicovu de Sus.

În urma accidentului de circulație a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferiței, ce a fost preluată și transportată de o ambulanță la Spitalul Clinic de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative. Acestora le-au fost prelevate câte o mostră biologică de sânge necesare în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img