Bucovina MediaLocaleSuceavaUn adolescent de 13 ani din municipiul Suceava este căutat de...

Un adolescent de 13 ani din municipiul Suceava este căutat de poliție după ce a fost dat dispărut de familie FOTO

Un adolescent de 13 ani din municipiul Suceava este căutat de poliție după ce a fost dat dispărut de familie

Up date:

Urmare a activităților de căutare efectuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – IPJ Suceava și Poliției Municipiului Suceava, cu sprijinul polițiștilor din București și Ilfov s-a reușit localizarea și găsirea minorului de 13 ani, Luca Ilie Cosmin, a cărui plecare voluntară de la domiciliu fusese sesizată de familie la data de 19.07.2023.

Minorul a fost depistat pe raza orașului Voluntari, jud. Ilfov și nu a fost victima vreunei infracțiuni sau altui act de natură ilicită.

Știre inițială:

Polițiștii desfășoară activități de căutare a minorului LUCA ILIE COSMIN de 13 ani, din municipiul Suceava, care la data de 18 iulie, în jurul orei 16.00 a plecat de la domiciliu fără reveni până în prezent.

Semnalmente: înălțime cca. 1,65-1,67 m, greutate 49 kg, ochi albaștri verzui, ten măsliniu, constituție atletică.

La momentul plecării minorul era îmbrăcat cu un tricou portocaliu, pantaloni scurți gri, adidași negri și purta un rucsac negru.

„Toți cei care dețin date și informații cu privire la minorul căutat sunt rugați să apleze cea mai apropiată unitate de poliție sau să transmită datele prin SNUAU 112”, a transmis Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

TOP CITITE

CITEȘTE ȘI