Un tânăr de 17 ani a fost reținut pentru furturi și conducere fără permis

AcasăLocaleSuceavaUn tânăr de 17 ani a fost reținut pentru furturi și conducere...

Un tânăr de 17 ani a fost reținut pentru furturi și conducere fără permis

În continuarea cercetărilor din data de 12 ianuarie, când Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată direct de un bărbat din municipiul Suceava, că în perioada 11 ianuarie, ora 20.00 – 12 ianuarie, ora 08.00, persoane necunoscute au sustras autoturismul marca BMW X3, polițiștii în urma probării întregii activități infracționale a unui tânăr în vârstă de 17 ani, prin ordonanța din data de 17 ianuarie Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava s-a dispus reunirea mai multor dosare penale și continuarea cercetărilor.

La data de 29 ianuarie s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de tânăr pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat, o infracțiune de furt calificat, trei infracțiuni de infracțiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi trei infracțiuni de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 30 ianuarie s-a dispus reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

În cursul zilei de 31 ianuarie, tânărul urmează să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite