Zboruri afectate de ceață pe Aeroportul Suceava

Stire din :

Ioan Măriuța, directorul Aeroportului Suceava, anunță că din cauza condiţiilor meteo nefavorabile cursele Wizz Air Suceava – Treviso şi Suceava-Charleroi au fost anulate în cursul zilei de luni, 23 ianuarie. Potrivit acestuia, pasagerii celor două curse vor fi transferați cu autocarele la Aeroportul Iași, de unde vor decola spre destinațiile mai sus menționate.

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile cursa Ryanair Suceava- Bergamo s-a anulat. Prin grija operatorului Ryanair pasagerii vor fi cazaţi la hotel în această seară, iar cursa a fost reprogramată pentru marți, 24 ianuarie, cu decolare la ora 14:30.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile aeronava companiei Ryanair a decis să decoleze de la Târgu Mureș direct spre Milano (Bergamo).

Zborul companiei Wizz Air de la Suceava către Bruxelles (Charleroi) a fost reprogramat pentru ora 18.00.

Zborul companiei Ryanair de la Milano (Bergamo) către Suceava a fost rerutat spre Aeroportul Târgu Mureș. Pasagerii vor fi transportați cu autocarele la Suceava.

„Menţionăm încă o dată că decizia anulării, reprogramării sau devierii unui zbor spre alt aeroport aparține strict companiei aeriene; de altfel, compania se ocupă de toate formalitățile legate de transport și acomodare ale pasagerilor afectați de întârzieri/anulări/reprogramări ale zborurilor. De asemenea reamintim pasagerilor că vor fi informați pe toate mijloacele disponibile din partea operatorilor aerieni (sms, e-mail, etc), cât și de către personalul de la check-in prin informari atât la ghișeele check-in, cât și prin sistemul audio”, a transmis Ioan Măriuța, director General Aeroportul Internațional ”Ștefan cel Mare” Suceava.

În data de 23 ianuarie, Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ceață pentru zona joasă a județului Suceava în intervalul orar 08.00 – 12.00, avertizare ce include şi localitatea Salcea, implicit zona Aeroportului Suceava.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :