Directorul Aeroportului Suceava: „Traficul aerian a fost parțial reluat în a doua parte a zilei de sâmbătă pe aeroportul sucevean”

AcasăActualDirectorul Aeroportului Suceava: "Traficul aerian a fost parțial reluat în a doua...

Urmare a unei uşoare îmbunatăţiri a condiţiilor meteorologice, respectiv o creştere a vizibilităţii, traficul aerian a fost parţial reluat în a doua parte a zilei de ieri pe Aeroportul Suceava. Anunțul a fost făcut de Ioan Măriuța, directorul aeroportului sucevean.

Potrivit acestuia, pe parcursul nopţii de sâmbătă spre duminică, au aterizat două zboruri pe Aeroportul Suceava, zborul companiei Tarom de la Bucureşti (Otopeni) şi zborul companiei Wizz Air de la Londra (Luton). Zborul companiei Wizz Air de la Milano (Bergamo) a fost deviat pe Aeroportul Bacău din cauza scăderii din nou a vizibilităţii pe Aeroportul Suceava. Pasagerii de la Bacău au fost preluaţi cu autocarele şi transportaţi la Suceava.

„În dimineaţa zilei de duminică, au decolat două zboruri de pe Aeroportul Suceava: zborul companiei Tarom către Bucureşti (Otopeni) şi zborul companiei Wizz Air către Memmingen (Munchen Vest). Din păcate operaţiunile au fost suspendate din nou datorită vizibilităţii scăzute”, a transmis Ioan Măriuța.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite