spot_img

Trei persoane au fost rănite după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un podeț

AcasăEvenimentTrei persoane au fost rănite după ce mașina în care se aflau...

Trei persoane au fost rănite după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un podeț

La data de 23 decembrie, în jurul orei 04.30, un tânăr în vârstă de 20 ani din sat Gura Solcii, comuns Grănicești, în timp ce conducea autoturismul pe DN17, din direcția Șcheia către Stroiești, a intrat în coliziune cu un podeț situat pe sensul opus al direcției sale de deplasare.


În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a șoferului și a doi pasageri din mașina acestuia, care au fost transportați cu ambulanţa la Spitalul Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, pentru acordarea îngrijirilor medicale.


Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi s-a procedat la recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.


S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 196 alin. (2), (3) și (4) din Codul Penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite