spot_img

În luna ianuarie 2023 va fi inaugurată clădirea microfabricii de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară FOTO

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a aunțat că în luna ianuarie 2023 va fi inaugurată clădirea microfabricii, modernizată pe fonduri europene, de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară.

Valoarea lucrărilor se ridică la aproximativ 1.300.000 de euro.

„Sunt în curs de finalizare lucrările de renovare a clădirii microfabrică de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară. Stadiul fizic de realizare a lucrărilor este de 99%, iar stadiul de realizare a dotărilor este de 55%. Termenul de finalizare lucrări este luna ianuarie 2023”, a declarat Ion Lungu.

Potrivit edilului, clădirea a fost supusă la reparații capitale, cu unele recompartimentări (adaptate la funcțiunea dorită de liceu) și consolidări locale la structura de rezistență. Acesta a declarat că, au fost înlocuite integral instalațiile electrice, termice și sanitare, s-a reparat acoperișul prin înlocuirea invelitorii.

Totodată, s-au refăcut integral finisajele și tâmplăria, interioară și exterioară și sunt prevăzute dotări pentru laboratoare (unități de calcul, mobilier, tehnică specifică a profilului de activitate).

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img