spot_img

Gheorghe Flutur, de Ziua Bucovinei: La mulți ani scumpa mea Bucovină, la mulți ani dragii mei bucovineni! VIDEO

Gheorghe Flutur, de Ziua Bucovinei: „La mulți ani scumpa mea Bucovină, la mulți ani dragii mei bucovineni !

https://www.facebook.com/PNLSuceava/videos/688148981848473

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis un mesaj de Ziua Bucovinei, la împlinirea a 102 ani de la unirea Bucovinei cu România.

„Ca bucovinean sunt mândru că m-am născut în aceste ținuturi. Mă înclin în fața înaintașilor noștri, vă respect ca oameni gospodari, ca oameni cu frică de Dumnezeu, oameni credincioși și toleranți, modele de viață pentru toți românii. Bucovina este Grădina Maicii Domnului. Bucovina este un ținut al toleranței și al înțelegerii. Bucovina este un ținut al muncii bine făcute. Bucovina este o oază unde ne vin foarte mulți turiști. Bucovina este un loc al inițiativei și dezvoltării, este un ținut al autenticului și tradiționalului și se mândrește o țară întreagă cu noi. Oriunde v-ați afla dragii mei bucovineni, fie aici în țară, fie în străinătate vă transmit astăzi, de aici, de la Suceava, un gând de bine și „La mulți ani!” tuturor. La mulți ani scumpa mea Bucovină, la mulți ani dragii mei bucovineni”, a transmis de Gheorghe Flutur.

Totodată, de Ziua Bucovinei, Gheorghe Flutur, deputatul PNL Ioan Bălan, prefectul Alexandru Moldovan și primarul Ion Lungu, au depus coroane de flori la bustul lui Iancu Flondor, din vecinătatea Palatului Administrativ din Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img