spot_img

Accident rutier cu doi răniți pe raza localității Falcău FOTO

Accident rutier între două autoturisme pe raza localității Falcău, miercuri seară.

Două persoane au fost preluate de echipajele sosite la fața locului și transportate la spital pentru investigații suplimentare.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2 cu sprijinul unei ambulanțe SAJ.

Up date:

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că în timp ce conducea autoturismul din curtea unei societăţi comerciale cu intenţia de a intra pe DJ 209G din comuna Brodina, un localnic de 19 ani a intrat în coliziune cu autoturismul condus pe drumul cu prioritate de o localnică de 29 de ani.

Din accident a rezultat rănirea conducătoarei auto şi a unui pasager din acelaşi autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Dupa evenimentul rutier, tânărul de 19 ani a plecat cu un alt autoturism, iar după aproximativ 30 de minute, acesta s-a prezentat la locul accidentului, declarând ca este șoferul implicat în accident.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, tânărul de 19 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Ambii conducători auto au fost au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”

Tânărul de 19 ani fiind reţinut pentru 24 de ore şi încarcerat în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img