Suspectul crimei din Salcea a fost prins de polițiști

AcasăEvenimentSuspectul crimei din Salcea a fost prins de polițiști

Suspectul crimei de la stâna din Salcea a fost prins de polițiști. Bărbatul de 41 de ani a fost depistat de oamenii legii în cartierul Ițcani, din municipiul Suceava.

Crima a avut loc la o stână din apropierea Aeroportului Suceava.

Marți, în jurul orei 15.45, Poliția Orașului Salcea a fost sesizată de către proprietarul unei stâni că l-a găsit pe cioban decedat, cu urme de violență.

Stâna respectivă este situată pe drumul care duce către Aeroportul Internațional Suceava, iar în proximitatea acesteia a fost identificat cadavrul ciobanului, un bărbat de 53 ani localnic.

Din cele relatate de către proprietarul stânii, acesta a declarat că îndreptandu-se către stâna s-a intersectat cu o persoană de sex masculin, care purta o gluga și care ar fi manifestat un comportament ciudat, îndepărtându-se în grabă într-o direcție necunoscută.

Polițiștii au stabilit că suspectul crimei este un bărbat de 41 de ani, din municipiul Suceava. Cezar Vasile Popescu era căutat de rude, după ce în data de 03 decembrie a plecat de la locuința unchiului său din localitatea Sălăgeni, comuna Dumbrăveni (unde locuia fără forme legale), fără a mai reveni.

Acesta a fost găsit de polițiști miercuri dimineață, în zona pieței de sub pasarela Ițcani. Bărbatul a fost ridicat și condus la audieri, unde nu a putut explica motivele pentru care a săvârșit crima.

Pentru moment, Cezar Vasile Popescu a fost internat în Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite