O femeie din Preutești și-a acuzat soțul, cu care este în divorț, de furt

AcasăFălticeniPreuteștiO femeie din Preutești și-a acuzat soțul, cu care este în divorț,...

O femeie din Preutești și-a acuzat soțul, cu care este în divorț, de furt

La data de 02 ianuarie, în jurul orei 01.00, lucrătorii din cadrul SPR 12 Preuteşti au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112, de o femeie din comuna Preutești, că soțul său, cu are este în divorț, i-a furat lemne și găini.

În noaptea de 02 ianuarie, în jurul orelor 00.30, femeia, în timp ce se afla la domiciliu, a auzit zgomote în curtea din spatele casei, motiv pentru care s-a deplasat acolo, unde l-a văzut pe soțul său că arunca peste gard lemne în curtea mamei sale, iar când l-a întrebat ce face acesta i-a cerut să intre în casă.

Totodată femeia le-a spus polițiștilor că atunci când a trecut pe lângă adăpostul de animale a observat că îi lipsesc șase păsări și îl bănuiește tot pe soțul său că le-a luat.

Bărbatul le-a spus oamenilor legii că este în proces de divorț cu soția sa de aproximativ două luni și locuiește în aceeași casă cu aceasta, dar în camere diferite, lemnele sunt ale lui, iar păsările au fost sacrificate de soția sa cu mai mult timp în urmă.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de lucrătorii S.P.R. 12 Preuteşti – Postul de Poliţie Preutești, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite