Bucovina MediaLocaleRădăuțiTânăr beat la volan, blocat în trafic de polițiști

Tânăr beat la volan, blocat în trafic de polițiști

Tânăr beat la volan, blocat în trafic de polițiști. Individul făcea drifturi într-un sens giratoriu din municipiul Rădăuți.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, ora 04.00, pe raza municipiului Rădăuți, în baza planului de acțiune privind depistarea în traficul rutier a conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii de poliție rutieră au efectuat semnal regulamentar de oprire autoturismului VW ce a pătruns în sensul giratoriu aflat la intersecția str. 1 Mai – str. Putnei – str. Piața Unirii adoptând un comportament agresiv în conducerea vehiculului, sens în care a condus prin patinarea excesivă, în gol, a roților motoare.

Autoturismul respectiv și-a continuat deplasarea stra Piața Unirii, loc în care a fost blocat și oprit de echipajul rutier.

Conducătorul auto a fost identificat și legitimat în persoana unui tânăr de 20 ani, din comuna Marginea.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,83 mg/L alcool în aerul expirat. Ulterior tânărul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de „conducerea sub influența alcoolului”.

Totodată, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform prevederilor OUG 195/2002 R, cu modificările și completările ulterioare, pentru conducerea unui vehicul în mod agresiv.

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

TOP CITITE

CITEȘTE ȘI