spot_img

Gheorghe Flutur, de la Constanța: „Guvernul va trebui să răspundă prompt la următoarele probleme: criza forței de muncă, scumpirea materialelor de construcții și birocrația” VIDEO

Gheorghe Flutur, de la Constanța: „Guvernul va trebui să răspundă prompt la următoarele probleme: criza forței de muncă, scumpirea materialelor de construcții și birocrația”.

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, în cadrul Comitetului de Coordonare al PNL Constanța că îl susține pe Florin Cîțu pentru a prelua șefia partidului. Totodată, el a ținut să trimită câteva mesaje colegilor săi de la București.

„….Am câteva mesaje pentru colegii mei de la București și pentru cei care candidează la președinția partidului, știut fiind faptul că eu sunt un susținător al premierului Florin Cîțu. În primul rând cred că PNL va trebui să-și clarifice doctrinar niște lucruri care trebuie de urmat. Sunt adeptul să ne propunem câteva lucrări mari care să lase o amprentă liberală României în perioada următoare. Am mai spus-o și o să repet de fiecare dată: să trecem Carpații cu autostrăzi obligatoriu, pentru că bani europeni sunt ca să legăm provinciile istorice între ele. Este datoria noastră a liberalilor și avem ocazia și oportunitatea. Trebuie să avem înțelepciunea ca după acest Congres să ieșim mai întăriți. În al doilea rând să avem curajul să facem această descentralizare și reformă administrativă în favoarea oamenilor. Să avem curajul să susținem mai mult mediul privat, antreprenorii. Am fugit prea mult să ne punem bine cu toate categoriile de electorat noi liberalii și am plătit pentru asta. Cred că mediul privat așteaptă multe de la noi și va trebui să le răspundem prompt și nu în ultimul rând apărarea identității naționale a poporului român. Sunt câteva lucruri la care eu țin foarte mult și m-aș întoarce la guvernare pentru că asta așteaptă oamenii în primul rând și mă bucur că premierul este foarte aplicat pe aceste chestiuni”, a declarat Gheorghe Flutur.

Președintele PNL Suceava susține că în perioada următoare Guvernul trebuie să fie pregătit pentru a rezolva urgent următoarele probleme: criza forței de muncă, scumpirea materialelor de construcții și birocrația.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite