spot_img

Carambol cu două autotrenuri și trei autoturisme, la Roșiori. O persoană a fost transportată la spital FOTO

Carambol cu două autotrenuri și trei autoturisme, la Roșiori. O persoană a fost transportată la spital

Evenimentul rutier a avut loc pe E-85, raza localității Roșiori, marți dimineață.

Up date:

Un cetățean ucrainean în vârstă de 34 ani, în timp ce conducea un autotren marca Volvo, pe relația Roman către Fălticeni, pe un sector de drum în aliniament, a efectuat manevra de depășire a unui tractor agricol în timp ce din sensul opus circula autocamionul condus de către un bărbat de 49 ani, din municipiul Bacău, intrând în coliziune frontală cu acesta. După accident tirul de Ucraina a rămas pe sensul opus de mers fiind acroșat de un autoturism marca BMW, iar un alt autovehicul marca Renault a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în șanț.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a bărbatului în vârstă de 49 de ani, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava.

Potrivit polițiștilor, toate autovehiculele implicate în accident aveau montate anvelope corespunzătoare sezonului de iarnă.

Știre inițială:

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Fălticeni cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Două persoane au fost asistate medical de către echipajele sosite la fața locului. Victimele erau conștiente și cooperante și una dintre ele a fost transportată la spital.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut evenimentul rutier.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img